Εταιρία

Εταιρία » Εταιρία

Η αρχή

Ύστερα από τριάντα έτη πείρα στον κλάδο του αυτοκινήτου κάναμε ένα βήμα μπροστά. Το 2009 προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός υπερσύγχρονου συνεργείου μετατροπών υγραεριοκίνησης στην κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Η επιθυμία μας να δώσουμε κάτι διαφορετικό σε αυτόν που αναζητά την οικονομική οδήγηση, συντέλεσε στη δημιουργία μιας τεχνικής ομάδας με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε τομέα της εγκατάστασης.

 

Η πορεία

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η αγάπη για το τέλειο αποτέλεσμα μας διέκρινε άμεσα. Το 2011 η εταιρία γίνεται εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης των μεγάλων ιταλικών εταιριών LOVATO και BRC προσφέροντας έτσι την ομοιογένεια και την γνησιότητα των συστημάτων που προσφέρει.

 

Η εξέλιξη

Η συνεχόμενη ανοδική πορεία μας ώθησε στην δημιουργία νέων μεγαλύτερων εγκαταστάσεων, 3500m2, στην περιοχή του Praktiker Θεσσαλονίκης. Υπερσύγχρονο συνεργείο, χώρος δοκιμών, showroom και αίθουσα σεμιναρίων, σε συνδυασμό με τον πλέον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, σχηματίζουν την εικόνα μας. Μια διαφορετική κάθετη μονάδα υγραεριοκίνησης.

 

Η συνέχεια

Δεν μένουμε σε όσα έχουμε κάνει. Η εταιρία Γεραντίδης θα αναζητά οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει αυτό που προσφέρει αποδεικνύοντας έτσι την εταιρική κουλτούρα που την συνοδεύει. ban_a ban_b

e-bannerespaE’€728X90